S'abonner

Connection

TETRA Rubin Plic hrană granulată pentru peşti, pentru

TETRA Rubin Plic hrană granulată pentru peşti, pentru

TETRA Rubin Plic hrană granulată pentru peşti, pentru intensificarea culorii 15gHrană completă sub formă de granule cu scufundare lentă pentru hrănirea zilnică a tuturor peştilor ornamentali. Acest amestec este de calitate superioară cu ingrediente naturale care îmbunătăţesc culoarea, oferind peştilor culori vibrante.T
TETRA Rubin Plic hrană granulată pentru peşti, pentru intensificarea culorii 15g
Hrană completă sub formă de granule cu scufundare lentă pentru hrănirea zilnică a tuturor peştilor ornamentali. Acest amestec este de calitate superioară cu ingrediente naturale care îmbunătăţesc culoarea, oferind peştilor culori vibrante.

Tetra Rubin Granulee este un aliment echilibrat biologic care oferă o dietă completă pentru hrănirea zilnică a tuturor peştilor ornamentali. Ingrediente care îmbunătăţesc culoarea pun în evidenţă vibraţia naturală a culorii peştilor roşii, portocalii şi galbeni. Efectul care creşte culoarea poate fi observat după doar două săptămâni de hrănire regulată. Forma granulară specială a hranei se scufundă lent în apă şi este, prin urmare, ideală pentru peştii care se hrănesc în partea de mijloc a apei.

CARACTERISTICI:

- hrană completă sub formă de granule cu intensificatori naturali de culoare
- Sscoate în evidenţă culorile tuturor peştilor ornamentali roşii, portocalii şi galbeni
- efectul de îmbunătăţire a culorii poate fi observat după doar două săptămâni
- granulele care se scufundă lent sunt ideale pentru toţi peştii care înoată în mijlocul acvariului
- formula BioActive menţine un sistem imunitar sănătos
- pentru creşterea sănătoasă a peştilor şi o apă limpede

COMPOZIȚIE: peşte şi produse derivate din peşte, extracte de proteine vegetale, cereale, produse derivate de natură vegetală, moluşte şi crustacee, drojdii, substanţe minerale, zaharuri (oligofructoză 1%), alge, uleiuri şi grăsimi.

CONSTITUENȚI ANALITICI: proteină brută 47,5%, grăsimi brute 6,5%, fibră neprelucrată 2%, conţinutul de apă 6%.

ADITIVI/KG: Aditivi nutriţionali: vitamina D3 1860UI. Oligoelemente: mangan (sulfat (II) de mangan, monohidrat) 68mg, zinc (sulfat de zinc, monohidrat) 40mg, fier (sulfat (II) de fier, monohidrat) 26mg. Coloranţi, agenţi de conservare, agenţi antioxidanţi.

INDICAȚII DE HRĂNIRE ŞI CONDIȚII DE PĂSTRARE: A se oferi de câteva ori pe zi, în porţii mici. A se păstra la loc uscat şi răcoros.
TETRA Rubin Plic hrană granulată pentru peşti, pentru intensificarea culorii 15gHrană completă sub formă de granule cu scufundare lentă pentru hrănirea zilnică a tuturor peştilor ornamentali. Acest amestec este de calitate superioară cu ingrediente naturale care îmbunătăţesc culoarea, oferind peştilor culori vibrante.Tetra Rubin Granulee este un aliment echilibrat biologic care oferă o dietă completă pentru hrănirea zilnică a tuturor peştilor ornamentali. Ingrediente care îmbunătăţesc culoarea pun în evidenţă vibraţia naturală a culorii peştilor roşii, portocalii şi galbeni. Efectul care creşte culoarea poate fi observat după doar două săptămâni de hrănire regulată. Forma granulară specială a hranei se scufundă lent în apă şi este, prin urmare, ideală pentru peştii care se hrănesc în partea de mijloc a apei.CARACTERISTICI:- hrană completă sub formă de granule cu intensificatori naturali de culoare- Sscoate în evidenţă culorile tuturor peştilor ornamentali roşii, portocalii şi galbeni- efectul de îmbunătăţire a culorii poate fi observat după doar două săptămâni- granulele care se scufundă lent sunt ideale pentru toţi peştii care înoată în mijlocul acvariului- formula BioActive menţine un sistem imunitar sănătos- pentru creşterea sănătoasă a peştilor şi o apă limpedeCOMPOZIȚIE: peşte şi produse derivate din peşte, extracte de proteine vegetale, cereale, produse derivate de natură vegetală, moluşte şi crustacee, drojdii, substanţe minerale, zaharuri (oligofructoză 1%), alge, uleiuri şi grăsimi.CONSTITUENȚI ANALITICI: proteină brută 47,5%, grăsimi brute 6,5%, fibră neprelucrată 2%, conţinutul de apă 6%.ADITIVI/KG: Aditivi nutriţionali: vitamina D3 1860UI. Oligoelemente: mangan (sulfat (II) de mangan, monohidrat) 68mg, zinc (sulfat de zinc, monohidrat) 40mg, fier (sulfat (II) de fier, monohidrat) 26mg. Coloranţi, agenţi de conservare, agenţi antioxidanţi.INDICAȚII DE HRĂNIRE ŞI CONDIȚII DE PĂSTRARE: A se oferi de câteva ori pe zi, în porţii mici. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Hrana pentru pesti sub forma de granule

TETRA HRANA PESTI

TETRA HRANA PESTI

Hrana pentru pesti, Tetra, Rubin Granulat, 250 ML

Tetra HRANA PESTI ▷ +140 Sortimente de Mancare ▷ HORNBACH

Hrana pesti tip pelete,fulgi si granule,apa dulce,delicii,marine

TETRA Rubin Granules 250 ml :: Pești :: Hrană și îngrijire :: Hrană pentru pești

Hrănire: заказывайте доставку онлайн из Maxi Pet в г. Бухарест

TETRA Rubin Plic hrană granulată pentru peşti, pentru intensificarea c –

Pești :: Hrană și îngrijire :: Hrană pentru pești

Pești :: Hrană și îngrijire :: Hrană pentru pești

Negru HRANA PESTI ▷ +140 Sortimente de Mancare ▷ HORNBACH